| UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS

BENGKEL ASAS PENYUNTINGAN VIDEO

16 Disember 2017 - BENGKEL ASAS PENYUNTINGAN VIDEO telah diadakan pada 16 Disember 2017 (Sabtu) di Makmal Bahasa, Jabatan Sains Sosial, UPMKB bermula pada jam 8.30 pagi dan berkahir pada jam 1.30 petang. Bengkel ini adalah anjuran bersama Jabatan Sains Sosial dan Kelab Agribiz, UPMKB. Tujuan utama bengkel ini diadakan adalah untuk memberi peluang kepada mahasiswa UPMKB dan pelajar sekolah menengah di sekitar Bintulu mempelajari teknik asas penyuntingan video. Seramai 22 orang peserta telah menghadiri bengkel ini. Pada sesi akhir bengkel, peserta telah berjaya menghasilkan video sendiri mengikut kreativiti masing-masing. Semoga ilmu yang diperoleh sepanjang bengkel ini dapat dimanfaat oleh semua peserta. Sekalung penghargaan kepada semua ahli jawatankuasa yang terlibat dalam bengkel ini.

SXDdQA7~