| UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA BINTULU SARAWAK CAMPUS

Mendapat Anugerah Pingat Emas, GENTING INTERNATIONAL CONVENTION CENTER (GICC), 14 & 16 NOVEMBER 2017

Tahniah! Diucapkan kepada Kumpulan Menaul Batu II iaitu kumpulan Hybrid gabungan dua Agensi iaitu Jabatan Pertanian Bahagian Bintulu dan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak mendapat Anugerah Pingat Emas, GENTING INTERNATIONAL CONVENTION CENTER (GICC), 14 & 16 NOVEMBER 2017.

Pada 14 & 16 November 2017, Kumpulan Menaul Batu II iaitu kumpulan Hybrid gabungan dua Agensi iaitu Jabatan Pertanian Bahagian Bintulu dan Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak telah menyertai Konvensyen Team Excellence Peringkat Kebangsaan (NTex) 2017 Sempena APIC 2017 anjuran Kementerian Perbadanan Antarabangsa dan Industri di Genting International Convention Center (GICC) pada 14 & 16 November 2017.

Pegawai dari Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak yang terlibat adalah Dr. Walter Charles Primus, Pn. Caroline Kelinggok, En. Mohd. Shahrul Nizam Bin Ab. Jabar dan En. Khalid Bin Nawi.

Tajuk Projek Kumpulan Menaul Batu II adalah “ Alat Pemetik Lada Hitam yang Mesra Pengguna’ yang telah bertanding semasa konvensyen tersebut diadakan dan telah mendapat penghargaan Anugerah Pingat Emas.

SXDdSA0~