Selamat Datang ke Laman Portal
FAKULTI SAINS PERTANIAN DAN MAKANAN
Sabtu - 23 Julai 2016
  • Destinasi Pengajian Pertanian Malaysia (UPMKB)
  • Tahniah dan Selamat Datang Pelajar Baharu UPM

Tahniah kepada semua pelajar kemasukan ke UPM. Terima kasih kerana memilih UPM sebagai destinasi pengajian anda.

• Higher Institution National Expedition & Camping (HINEX)
    Sila klik disini untuk maklumat lanjut.
  • Alumni Talk: Power of NLP
  • Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Dan Batin

kepada semua warga UPMKB.

• Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Jawatankuasa Pengurusan UPMKB.

lawati kami

acara papar semua
Jul
Alumni Talk: Power of NLP
Oct
Higher Institution National Expedition & Camping (HINEX)

terkini

• Fakulti Sains Pertanian dan Makanan, UPMKB mengucapkan Selamat Tahun Baharu 2016 kepada semua warga universiti, pegawai, staf dan pelajar.
  • Tahniah! dimaklumkan bahawa Dr. Wan Asrina Bt Wan Yahaya telah dilantik sebagai Ketua Jabatan (Sains Tanaman) FSPM, UPMKB bagi tempoh 3 tahun berkuatkuasa mulai 16/05/2016.
  • Tahniah! dimaklumkan bahawa Dr. Roland Kueh Jui Heng telah dilantik sebagai Ketua Jabatan (Sains Perhutanan) FSPM, UPMKB bagi tempoh 3 tahun berkuatkuasa mulai 16/05/2016.
  • Salam Setulus Ingatan Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin daripada Dekan FSPM serta warga UPMKB.
berita semasa
PENGUMUMAN MUET

MUET MAC 2016:
Slip keputusan MUET Mac 2016 boleh dituntut di Kaunter Bahagian Akademik, UPMKB.

Web Media
  • Portal Rasmi UPM
  • TENDER DAN SEBUTHARGA
  • ZonICTBTU